parallax background

Diensten

Wat kan ik voor u doen?

Een beknopt overzicht van wat ik voor u kan betekenen.

Wim acteert


Met een jarenlange acteerervaring op verschillende vlakken zoals (park)entertainment, toneel, theaterworkshops, educatief theater, locatietheater en camera acteren kan ik mezelf een volwaardig acteur noemen.


Daarnaast ben ik beginnend stemacteur met een licht Brabants accent. Klinkt wel zo vriendelijk, toch?

Wim regisseert


Ik streef naar een repetitieproces waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt, zijn eigen inbreng kan geven en het beste uit zichzelf kan halen. Een voorstelling maak je samen en de spelers moeten vol vertrouwen kunnen spelen. Dat zie je uiteindelijk terug op het podium. Ik benader mensen graag op een manier die ik zelf ook als prettig en motiverend beschouw.


Spelers over hun ervaring met mij als regisseur


"Ik vind je een toevoeging aan de sfeer als regisseur. Vriendelijk, grappig. Ik vind dat je een duidelijk beeld hebt, maar altijd open staat voor de visie van de speler zelf."

“Je laat mensen in hun waarde. Op toneel heb ik jou nu 2x als regisseur mogen meemaken. Je geeft elk individu de ruimte om mee te denken en kiest je woorden zeer zorgvuldig zodat mensen zich op hun gemak blijven voelen.”

Wim presenteert


Een modeshow, bedrijfsevenement, (online) quiz of live verslag van een festival. Maar ook bedrijfsfilms of instructievideo’s. Waar mogelijk met wat humor en luchtigheid.